Gift Rabobank

In 2011 heeft de Klootschietersvereniging Java hun clubgebouw uitgebreid. De uitbreiding bestond hoofdzakelijk uit het vergroten van de keuken. Deze verbouwing had natuurlijk grote invloed op de financiële middelen van de vereniging. Des te groter was dan ook de verrassing dat we in aanmerking kwamen  voor tegemoetkoming in deze kosten  uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. De voorzitter Marcel Kamphuis (rechts) mocht  namens de vereniging uit handen van Roswitha Hanterink (Rabo) en Jan Kraesgenberg (ledenraad Rabo). een cheque van €4000 in ontvangst nemen.

rabo_uitr_cheque

Met een bijdrage uit het Coöperatiefonds wil de Rabobank Twente Oost haar betrokkenheid bij de lokale samenleving onderstrepen. Tevens wil de Rabobank  hierbij  uiting geven aan hun merkwaarden :

Betrokken,  Dichtbij en Toonaangevend