Het kaartseizoen zit er weer op.

kaarten_waaierHet kaartseizoen zit er weer op. Afgelopen dinsdagavond (22-03-16) werd de laatste wedstrijd gespeeld.

De (hartenjagen) competitie wordt ( tijdens de wintertijd) gespeeld over 14 wedstrijden. Hiervan tellen de beste 8 resultaten mee voor de eindoverwinning.

Voor elke deelnemer is er een prijs in de vorm van een aantal worsten. Het aantal is afhankelijk van de rangorde in de eindstand. Voor de nummers 1,2 en 3 is er een vleesschotel gevuld met karbonades.

Voor de prijsuitreiking begon, kregen de deelnemers ook nog een heerlijk gebraden karbonade op brood aangeboden.

Dit jaar ging de eindoverwinning naar Anita Kemp. Gevolgd door Tim Westenbroek en Henk Jonkman op de tweede en derde plaats.

Winnaars Proficiat