Nieuw hekwerk geplaatst

container

Afgelopen donderdag (16-07-2015) is het nieuwe hekwerk voor ons clubgebouw geplaatst.
De oorzaak / aanleiding hiervan was dat de vrachtauto die de papiercontainer ophaalde, de uitdraai verkeerd inschatte en een van de bestaande poeren omver drukte met zijn achterkant. Aangezien we dezelfde stenen er niet meer bij konden krijgen is er besloten om een compleet nieuw hekwerk te plaatsen. Het geld van de verzekering dekte deze kosten natuurlijk niet helemaal. Maar met veel eigen inzet van de leden, hebben we de extra kosten voor de vereniging zo laag mogelijk kunnen houden!
Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van deze werkzaamheden.
De bestrating moet nog wel wat worden aangepast en er wordt nog gekeken of het en ander nog leuk aangekleed wordt met bijvoorbeeld planten en of een logo van de vereniging.
Ook de bermen aan weerszijden van het clubgebouw zijn mooi vlak gemaakt, zodat de eventueel hier geparkeerde auto’s niet zo dicht meer aan de straat hoeven te staan, hetgeen natuurlijk de veiligheid bevorderd.