Nieuwjaarsreceptie 2016

nieuwjaarsreceptie2016

Zoals gebruikelijk vond op de eerste senioren wedstrijddag in het nieuwe jaar onze nieuwjaarsreceptie plaats.
De voorzitter liet in zijn nieuwjaarstoespraak het afgelopen jaar in een korte samenvatting de revue passeren. Hij bedankte tevens alle vrijwilligers voor hun inzet voor de vereniging en met name ook de twee aftredende bestuursleden Danny en Tim.
Tijdens de receptie werden ook de jubilarissen van het jaar 2015 gehuldigd. Dat waren Gerald Boerrigter, Ben Boerrigter, Bennie Mazeland, Jan Rudolf, Marc Snippert en Gerard Snippert met hun 25 jarig lidmaatschap. Marie-Louise Winter-Zwerink had de mijlpaal van 40 jaar lidmaatschap bereikt. De jubilarissen ontvingen uit handen van de voorzitter de bijbehorende versierselen en werden tevens in de bloemen gezet.

Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van de receptie.