»

jan 10 2017

Nieuwjaarsreceptie 2017

Ook dit jaar vond op de eerste senioren wedstrijddag van het nieuwe jaar onze nieuwjaarsreceptie plaats.
Ondanks dat de wedstrijden i.v.m. de toestand van de banen waren afgelast was de opkomst toch vrij groot.
De voorzitter liet in zijn nieuwjaarstoespraak het afgelopen jaar in een korte samenvatting de revue passeren. Hij en de aanwezigen stonden nog een minuut stil bij het overlijden van Jan Snippers. Hij bedankte tevens alle vrijwilligers voor hun inzet voor de vereniging .Sportief gezien liet hij ook alle kampioenen en degradanten van het afgelopen nog een keer voor bij komen, waarbij hij het moeilijk over de lippen kon krijgen dat ook het eerste was gegradeerd.  Bij het onderwerp blik op de toekomst was hij er echter wel weer heel snel bij om te vermelden dat het eerste bovenaan stond in de huidige competitie. Ook viel Jan en Marietje Loos nog een dankwoord ten goede voor de mogelijkheid die ze ons hebben geboden om een stuk grond te kopen.Tijdens de receptie werden ook de jubilarissen van het jaar 2016 gehuldigd. Dat waren Vincent Loos, Tim Westenbroek en Gerben Mazeland (25 jaar); Mieke Mazeland-Kwekkeboom, Marcel kamphuis en Theo de Kinkelder (40 jaar); Johan Brake en Alfons Hillen (50jaar). Jan Snippers had een maand voor zijn overlijden de mijlpaal van 60 jaar lidmaatschap bereikt. De aanwezige jubilarissen ontvingen uit handen van de voorzitter de bijbehorende versierselen en werden tevens in de bloemen gezet.

Uiteraard werd en nog even gezellig “nagezeten” met een hapje en een drankje.
Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van de receptie.
Klik op de Thumbnail voor een vergroting c.q. alle foto’s te bekijken.