Nieuwjaarsreceptie

nieuwjaarsreceptie

Zoals gebruikelijk vond op de eerste senioren wedstrijddag in het nieuwe jaar ook weer onze nieuwjaarsreceptie plaats. Ondanks dat de wedstrijden i.v.m. de gesteldheid van de diverse banen waren afgelast, was de opkomst bij de receptie toch groot. Het clubgebouw zat weer gezellig vol en onder het genot van een drankje en een hapje werd er weer gezellig bij gekletst over het afgelopen jaar en de feestdagen.
De voorzitter liet in zijn nieuwjaarstoespraak ook nog even het afgelopen jaar in een korte samenvatting passeren, met als hoogtepunt natuurlijk ons jubileumfeest.

Tijdens de receptie werden ook nog de jubilarissen van het jaar 2014 gehuldigd. Dat waren Stephan Loos, Jan Mazeland en Peter Westenbroek met hun 25 jarig lidmaatschap. Bennie Vije was al 40 jaar lid en Gerry Munsterman en Hans Punte behaalden de mijlpaal van zelfs 50 jaar lidmaatschap. De jubilarissen ontvingen uit handen van de voorzitter de bijbehorende versierselen en werden tevens in de bloemen gezet. De 2 jubilarissen die niet aanwezig konden zijn, hebben later op de dag ook hun felicitaties nog in ontvangst kunnen nemen. Getuige hiervan zijn de enkele bijgevoegde foto’s.

Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van de receptie.