»

mrt 06 2017

Potgrondactie 2017

Afgelopen zaterdag (4 maart) was het dan weer zover:
De Potgrondactie stond voor de tiende keer op het programma!!

De vereniging was weer in grote getale komen opdagen om te gaan venten in Losser.
We zijn met 7 wagens Losser in geweest om aldaar de potgrond huis aan huis te verkopen.  De dames van onze interieurverzorging waren er om voor de inwendige mens zorg te dragen. Het weer zat mee en niets stond een succes dus in de weg!!

We waren dan ook in de loop van de middag totaal uitverkocht.

Er moet dus weer worden bijbesteld, want a.s. zaterdag (11mrt) gaan we zoals gebruikelijk ook weer in Overdinkel venten. Hiervoor hebben zich alweer diverse vrijwilligers aangemeld. We willen graag met 4 wagens hierna toe en kunnen dus elke helpende hand uiteraard goed gebruiken.

Als er dan nog tijd en voorraad over is willen we ook nog even die straten in de wijken van Losser afmaken, waar we nog niet aan toe zijn gekomen. Met name in de Salle hebben we diverse straten niet gehad, omdat we uitverkocht waren.

Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van de actie.