Rabobank Clubkas Campagne

De actie is afgelopen en heeft ons dit mooie bedrag opgeleverd. Een ieder die ons gesteund heeft: BEDANKT!!

Hoe zit de Rabo Clubkas Campagne in elkaar?

• Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar
• Op 1 mei ontvangen alle klanten van de Rabo per post/mail hun persoonlijke stemcode.
• Met behulp van deze stemcode verdelen deze klanten van de Rabobank het beschikbare geld onder de deelnemende verenigingen d.m.v. het uitbrengen van hun stemmen via een online stemtool (thuis of op het Rabobank kantoor).
• De Kv Java heeft zich aangemeld voor deelname aan deze actie!
• Iedere klant ontvangt 3 stemmen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club uitgebracht mogen worden.
• Dit jaar ontvangt iedere deelnemende club in ieder geval €100,–.
• Het maximum bedrag dat een deelnemende club kan verdienen is € 2.500,–.

Eisen voor deelname om te mogen stemmen:
• U bent klant van Rabobank Twente Oost. (voor 1 april 2018 klant geworden)
• Leeftijd vanaf 12 jaar en ouder.

Hoe kunt u ons helpen?:
• Steun ons maximaal door het uitbrengen van uw 2 stemmen op de Kv Java.
Bied hulp aan bij het online te stemmen aan die mensen die dit niet kunnen, in ruil voor een stem (bv de derde stem) op onze club.
• Maak in uw familie en omgeving jacht op de zwevende kiezer of op de derde stem!
• Probeer in uw familie en omgeving de persoonlijke stemcode te krijgen van die mensen die niet mee willen doen. U kunt dan met deze code vervolgens zelf stemmen op onze vereniging.
• Kunt u zelf om wat voor reden dan ook niet stemmen, geef ons dan uw stemcode en wij regelen het voor u. (uiteraard in ruil voor een of twee stemmen)
• U hoeft natuurlijk geen klant van de Rabobank te zijn om de Kv Java te helpen met de jacht op de stemmen en of de stemcodes!!

Tijdspad:
• tot 22 april: Inschrijven verenigingen. (Kv Java heeft dit al gedaan)
• Op 01 mei : Ontvangst persoonlijke stemcodes.
• Van 01 mei t/m 21 mei: Stemperiode.
• Van 12 maart t/m 21 mei: Campagne voeren/promotie maken voor Kv Java.
• Ergens in juni de bekendmaking van de sponsorbedragen.