Sportdag Jeugd

P1020331Zoals gebruikelijk vond ook dit jaar weer een sportdag voor de Jeugd plaats. Deze wordt meestal gehouden aan het eind van het seizoen  en is bestemd voor de jeugdleden, hun broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes en de kinderen van de overige leden met hun vriendjes en vriendinnetjes. De leeftijdsgrens die hierbij gehanteerd wordt is 15 jaar en jonger.

Er waren deze keer (zaterdag 28-06-14) ongeveer 20 kinderen aanwezig, die zich wederom prima vermaakten met allerlei spelletjes (blikgooien, ringwerpen, verspringen, etc…) Hieronder zat natuurlijk ook weer het elk jaar zo gewilde zaklopen met zeil spel!  Ook het klootschieten werd niet vergeten, waarbij de kinderen onderling hun krachten konden meten.

Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van de dag.