Torenplaquette weer eens bij Java!!

torenplaquette_0

Afgelopen zondag (09-08-2015) vond de jaarlijkse wedstrijd om de Torenplaquette op het kolkersveld weer plaats.  Deze, onder de klootschieters, zeer populaire wedstrijd, wordt verschoten met teams van 8 personen. De organiserende vereniging (Klootschieters vereniging Kolkersveld Losser), had er dit keer voor gekozen om de wedstrijd te verschieten op zowel de oude als op de nieuwe baan. In de eerste twee rondes ontstond er al een “kopgroep” van drie teams waarin de verschillen wel erg klein waren. In de derde ronde nam echter Java echter een grotere afstand op de concurrenten. (mede door een geweldig schot van Daan) Gelijk in de vierde ronde werd dit succes echter al weer teniet gedaan door een slecht schot van onze openingsschutter. In de loop van deze ronde kwamen we toch wel weer goed terug, zodat de laatste ronde eigenlijk nog maar een peulenschilletje zou moeten zijn en de beker al zo goed als zeker in ons bezit was. Echter in deze ronde presteerde een schutter van ons ook weer ver beneden zijn kunnen (spanning??), zodat het toch nog spannend werd. Aan het eind bleef er echter toch nog een verschil van ongeveer 45 meter over op onze naaste belagers, zodat wij de Plaquette dit jaar mee naar huis mochten nemen!!!

Het winnende team bestond uit:

Andre, Marcel, Daan, Ronald, Tim, Gerald, Peter en Mathijs.

torenplaquette090815_3a

Onze voorzitter (ook schutter in het winnende team) heeft zojuist de Torenplaquette in ontvangst genomen van de voorzitter van de KvKL.