Nieuwe website Layout

Het werd wel eens een keer tijd voor een vernieuwing op de digitale snelweg.

websiteoud
De oude website was geheel met Dreamweaver in HTML code gemaakt. Het voordeel hiervan was dat je echt alles naar eigen hand kon zetten. Het nadeel was dat het wel erg tijdrovend en ingewikkeld was. Daarnaast had je nog diverse andere programma’s nodig om alles goed voor elkaar te krijgen. Ook gaf het niet de mogelijk aan anderen om iets eenvoudig en snel op de website te plaatsen.
Ik heb lang gezocht naar een goede vervanger (Joomla,Drupal,Wordpress, etc). Uiteindelijk ben ik tot dit resultaat gekomen.

De huidige site is nu gebaseerd op het CMS systeem van WordPress. Dit geeft de mogelijkheid dat vanaf elke computer/Tablet/Smartphone die verbinding heeft met internet, de website bijgehouden kan worden! Ook zijn nu anderen in staat om zonder veel kennis van html iets op deze website te plaatsen.
De site is nog niet geheel af, maar geeft hopelijk wel inzicht hoe het uiteindelijk resultaat moet worden. Mochten er nog suggesties of wensen zijn, dan hoor ik dat graag en zal het een en ander proberen in te passen.

Na het voltooien van de site, zal ik trachten deze ook te optimaliseren voor Ipad en smartphone gebruikers.