Nieuwjaarsreceptie 2018

Ook dit jaar vond op de eerste senioren wedstrijddag van het nieuwe jaar onze nieuwjaarsreceptie plaats.

De voorzitter liet in zijn nieuwjaarstoespraak het afgelopen jaar in een korte samenvatting de revue passeren.

Hij en de aanwezigen stonden eerst een minuut stil bij het overlijden van Hans Zwerink.

Hij bedankte vervolgens alle vrijwilligers voor hun inzet voor de vereniging . Sportief gezien liet hij ook alle kampioenen en degradanten van het afgelopen jaar nog een keer voor bij komen, waarbij hij het niet na kon laten een grap over de eindstand van de dames te maken. Tijdens de receptie werden ook de jubilarissen van het jaar 2017 gehuldigd.  Dat waren Bennie Nijenhuis, Emiel Nordkamp, Arjan Snippert en Danny Nordkamp (allen 25 jaar lid); Jan Borhuis (25jr lid) en Theo Westenbroek (50 jaar lid) waren niet aanwezig. De aanwezige jubilarissen ontvingen uit handen van de voorzitter de bijbehorende versierselen en werden tevens in de bloemen gezet.
Uiteraard werd er (zoals gebruikelijk) nog even gezellig “nagezeten” met een hapje en een drankje en veel sterke verhalen.

Op bijgevoegde foto’s een kleine impressie van de receptie.
Klik op de Thumbnail voor een vergroting c.q. alle foto’s te bekijken.