Potgrondactie

“POTGRONDACTIE”

Dit jaar houden we alweer voor de veertiende keer deze actie.
Maar dit alles wel door de corona in een sterk aangepaste vorm

De verkoop zal alleen plaatsvinden bij ons clubgebouw

Van zaterdag 13 t/m zaterdag 20 maart 2021
e.e.a. met inachtneming van de coronamaatregelen

U dient hier wel vooraf te bestellen en vervolgens de potgrond op het gewenste tijdstip ophalen.
De bestelling dient plaats te vinden onder vermelding van:
*Naam
*Aantal zakken potgrond
*Ophaaltijdstip (zaterdag 13 of zaterdag 20 maart plus het gewenste tijdstip (vanaf 9.30 uur))
*Bij bezorging ook uw adresgegevens.

Contactgegevens voor bestellen

• E-mail: potgrondkvjava@gmail.com
    • Voorkeur/bestelling doorgeven middels een WhatsApp bericht;
    • Bellen kan de gehele periode vanaf zaterdag 6 maart t/m zaterdag 20 maart 2021

Dus…Lossernaren opgelet, wij komen dit jaar dus niet zo als voorgaande jaren naar u toe !!!

Wel is het mogelijk de zakken ook thuis te laten bezorgen.
Deze bezorging is alleen mogelijk in Losser, Glane en Overdinkel en met een minimum van 3 zakken.
Wij vragen hiervoor dan wel € 2,– bezorgkosten.
Bij een bestelling van 10 zakken of meer is het bezorgen gratis.
De bestelling zal geschieden zoveel mogelijk op afspraak en in de week tussen de twee zaterdagen.

Wij verkopen de zakken van 40 liter met een goede kwaliteit potgrond voor € 4,- per zak.
Onze aanbieding dit jaar is 3 zakken voor € 10,- !!!

Ons Clubgebouw vindt u aan de Snippertweg 4a te Losser.
(Komende vanuit Losser richting Oldenzaal bij de steenfabriek links af)

clubgebouw_gr1
Ons clubgebouw gelegen aan de Snippertweg

Corona-maatregelen

Om de veiligheid van u en onze vrijwilligers zo goed mogelijk te borgen vragen wij u alle door de overheid voorgeschreven maatregelen in acht te willen nemen.

Bij het afhalen:

• Blijf bij ophalen in uw auto zitten, onze vrijwilligers zullen op afstand uw bestelling navragen, uw betaling (aub gepast en contant) aannemen en vervolgens de zakken potgrond in uw kofferbak leggen.
    • Bij verwachte drukte kan het zijn dat uw gewenste tijdstip niet mogelijk is en zullen wij u een nieuw tijdstip voorstellen.

Bij bezorging:

• De bezorging vindt ook doordeweeks plaatst, om verkeersbeweging te voorkomen proberen we adressen te clusteren, geeft u het vooral door als u bepaalde dagen niet thuis bent.
  • Onze vrijwilligers zullen na ontvangst van de betaling (aub gepast en contant) de zakken potgrond buiten bezorgen bij uw voordeur of achterom maar in geen geval uw woning betreden.
Hopelijk kan volgend jaar de verkoop weer plaatsvinden
op de oude vertrouwde manier (Huis aan Huis)!!