Terug naar Fotogalerij

Junioren allerlei

Klik op de thumbnail voor een vergroting van de foto c.q. om het gehele album te bekijken.

Sportdag 2019:
De opkomst was wederom goed. Het weer was ons gunstig gezind en er werd dan ook weer fanatiek gestreden om de beste resultaten binnen de groep te bereiken. Uiteindelijk ging iedereen dit jaar ook weer voldaan en met een prijsje in zijn/haar bezit huiswaarts!

Kerstbingo 2017:
De jeugd had dit jaar voor het eerst hun eigen Kerstbingo middag. Er werden in een leuke sfeer 6 rondes bingo gespeeld met prachtige prijzen waaronder een kerst en sportpakket en met als hoofdprijs een bioscooppakket. Omdat niemand met lege handen naar huis mocht gaan, had de Kerstman voor iedereen nog een kadootje onder de kerstboom gelegd. Ter afsluiting werden er ook nog gezellig met z’n allen heerlijke pannenkoeken gegeten.

Sportdag 2017:
De opkomst was goed. Het weer zat niet helemaal mee, maar daar waar het even kon speelde zich alles gewoon buiten af! Voor nood waren er ook nog diverse spelletjes die binnen gespeeld konden worden. Na de spelletjes werd er eerst wat gegeten, want ze hadden van het vele rennen toch wel honger gekregen. Ten slotte volgde dan de prijsuitreiking, waarbij de winnaars als eerste mochten kiezen uit een grote hoop met leuke prijsjes. Uiteindelijk ging iedereen voldaan en met een prijsje in zijn/haar bezit huiswaarts!

Sportdag 28 mei 2016:

Sinterklaas 2015: