Rabo Club Support

De Rabo Club Support Actie 2023 is weer voorbij!!

• De actie heeft  de Kv Java  in 2023 het mooie bedrag van  €483,83 opgebracht !!
  • Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die een stem op onze vereniging heeft uitgebracht
  • Wij hopen ook weer volgend jaar op uw steun te kunnen rekenen.

cheque

Want iedere stem is geld waard

uitreiking

Werkwijze Rabo Clubsupport2023:

• Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 september 2023 stemmen via de Rabobank app en of   via de website Rabo internetbankieren.
  • Via deze applicaties kun je ook lid worden van de Rabobank (gratis en zonder verdere verplichtingen!!)
  • Ga naar service/zelf regelen/lidmaatschap, selecteer je drie favoriete clubs en stemmen maar!
  • We ontvangen je stemmen graag voor 26 september 2023.

Tijdspad:

• vanaf 29 mei  t/m 11 juli 2023: Inschrijven verenigingen. (Het bestuur regelt dat )
• Van 4  t/m 26 september 2023: De Stemperiode.
   (Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen)
• Vanaf nu t/m 26 september: Campagne voeren/promotie maken voor de Kv Java.
• Vanaf 10 oktober 2023 de bekendmaking van de sponsorbedragen.

Wij houden jullie uiteraard (indien noodzakelijk) via onze website, de email en of de diverse Whatts App groepen binnen onze vereniging op de hoogte.