Rabo Club Support

De Rabo Club Support Actie 2022 is weer voorbij!!

De actie heeft  de Kv Java het mooie bedrag van  €410 opgebracht !!

• Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die een stem op onze vereniging heeft uitgebracht.

• Wij hopen ook weer volgend jaar op uw steun te kunnen rekenen.

(want iedere stem is geld waard)

Werkwijze Rabo Clubsupport:

• Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 5 september stemmen via de Rabobank app en of   via de website Rabo internetbankieren.
  • Via deze applicaties kun je ook lid worden van de Rabobank (gratis en zonder verdere verplichtingen!!)
  • Ga naar service/zelf regelen/lidmaatschap, selecteer je drie favoriete clubs en stemmen maar!
  • We ontvangen je stemmen graag voor 27 september.

Tijdspad:

• tot 16 mei  t/m 22 augustus 2022: Inschrijven verenigingen. (De Kv Java heeft dit al gedaan)
• Van 5 t/m 27 september 2022: De Stemperiode.
   (Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen)
• Vanaf nu t/m 27 september: Campagne voeren/promotie maken voor de Kv Java.
• Van 3 t/m 14 november de bekendmaking van de sponsorbedragen.

Wij houden jullie uiteraard (indien noodzakelijk) via onze website, de email en of de diverse Whatts App groepen binnen onze vereniging op de hoogte.